La momentul inceperii proiectului de design interior, locuinta era in plina constructie, in stadiul la rosu. Din acel punct casa a fost preluata de catre mine si proiectata pana la ultimul detaliu cand proprietarii s-au mutat in aceasta.
Proiectul complet de design a durat in jur de 3 luni de zile, inclusiv cu lista finisajelor si mobilierului si trebuiau cumparate, urmand ulterior sa se inceapa lucrarile interioare.
Casa este structurata pe 2 nivele, parter si etaj.
Parterul inglobeaza zona de zi compusa din holul de la intrare care comunica direct cu dinningul, living, bucatarie, birou, o baie, camera tehnica, garajul si o terasa.
Etajul cuprinde 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie proprie si dressing, holul de la etaj si cea de-a doua baie care deserveste celorlalte 2 dormitoare.
Proprietarii sunt o familie formata din 4 membrii, cu care am mai colaborat pentru amenajarea a 2 apartamente anterior, astfel ca de data aceasta, chiar daca complexitatea proiectului casei a fost mult mai mare, lucrurile au decurs bine, iar rezultatul final a surprins asteptarile.
Astfel, pornind de la planuri de mobilare, realizare planuri electrice, sanitare, termice, alegerea si comandarea finisajelor, proiectarea mobilierului si intocmirea listelor de cantitati, urmate de vizitele pe santier, am reusit sa realizam un proiect intradevar de “acasa”.
Intreaga amenajare este unitara, respectand cerintele beneficiarilor, de a avea o casa luminoasa, cozy, aerisita, in culori calde, neutre, in care functionalitatea si esteticul sa se imbine armonios.
Holul de la intrare cuprinde depozitarea necesara acestuia, deschizandu-se vizual catre dinning, unde masa cu blat din lemn masiv si scaunele de dinnig, ambele achizionate de la Rovere, sunt piesa principala a acestuia. La nivel de iluminat s-a acordat o atentie sporita, astfel ca scafa cu banda led, ofera o lumina ambientala difuza, foarte indragita de catre proprietary si care marcheaza zona dinningului.